Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Εισηγήτρια:
Dr.Τζουραμάνη Όλγα,
Εγκληματολόγος/Ψυχολόγος &Ψυχοθεραπεύτρια 
Ph.D,MSc,MSc,Llm(c)
  • Ενότητες: 2
  • Διάρκεια: 55 λεπτά
  • Τιμή: 35 ευρώ
Write your awesome label here.
Drag to resize
Write your awesome label here.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

Dr.Τζουραμάνη Όλγα

Εγκληματολόγος/Ψυχολόγος &Ψυχοθεραπεύτρια Ph.D,MSc,MSc,Llm(c).
Λίγα λογια για τον ομιλητη:
Η Όλγα Τζουραμάνη είναι Εγκληματολόγος, Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτωρ Εγκληματολογίας, Διδάσκουσα της Σχολής Ψυχολογίας / University of Derby (Accredited Lecturer).
Είναι κάτοχος Διδακτορικού και Μεταπτυχιακού στην Εγκληματολογία, Μεταπτυχιακού στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική. Επιπλέον, συνεχίζει την εκπαίδευση της και με τρίτο Μεταπτυχιακό Llm (c) στη Νομική.
Έχει Διδακτική/Εκπαιδευτική εμπειρία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εγκληματολογίας, στο γνωστικό αντικείμενο: «Δράστες Βίαιων και Σεξουαλικών Εγκλημάτων» και στο Mediterranean College/University of Derby στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας, στο γνωστικό αντικείμενο της Δικαστικής Ψυχολογίας και Εγκληματολογίας κλπ.
Έχει Πρακτική εμπειρία στον τομέα των Εξαρτήσεων από Ψυχοδραστικές Ουσίες, στη Θεραπεία Τραυμάτων και στη Διαχείριση του Πένθους.
Επιπρόσθετα, έχει εξειδίκευση στα Σεξουαλικά Εγκλήματα, στην Ενδοοικογενειακή Βία (υποστήριξη θυμάτων), στην Παιδική Διαδικτυακή Πορνογραφία και σε θέματα που άπτονται στο Σωφρονιστικό Σύστημα. Είναι υπεύθυνη διοργάνωσης και εισηγήτρια σε πολλές ημερίδες και επιστημονικά συνέδρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι μέλος επιστημονικών συλλόγων, με πολλές δημοσιεύσεις (έργα και μελέτες). Είναι επιστημονική συνεργάτης-αναλύτρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Φώς στο Τούνελ» και συμμετέχει ως αναλύτρια και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές (Οδηγός Καλής Ζωής). Τέλος, είναι αρθρογράφος σε έντυπες και διαδικτυακές εφημερίδες: Postmodern, Εφημερίδα Πολίτης της Κύπρου, CYPSA, Huffington Post Greece κ.α.
Created with