Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες / Σχιστίες
Dr. Κεχαγιάς Νικόλαος, MD, DDS, OMFS
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρουργός
(Κεφαλής & Τραχήλου)
  • Ενότητες: 6
  • Διάρκεια: 1 ώρα 50 λεπτά 
  • Τιμή: 50 ευρώ
Write your awesome label here.
Drag to resize
Write your awesome label here.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

Dr. Κεχαγιάς Νικόλαος

MD,DDS,OMFS
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρουργός

Λίγα λόγια για τον ομιλητή:

Ο Δρ. Νικόλαος Σ. Κεχαγιάς γεννήθηκε στο Santos της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Παντρεμένος με δύο παιδιά, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος τριών πτυχίων. Αποφοίτησε από την Ιατρική και την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στις κλινικές Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής των Α.Ν.Θ. Θεαγένειο και Γ.Π.Ν.Θ.Γ. Παπανικολάου. Ως επιπλέον μέρος της ειδίκευσής του, αποτελούν η νευροχειρουργική, η ωτορινολαρυγγολογία και επεμβατική ενδοσκοπία.
Μετεκπαιδεύτηκε στην Ορθοπροσωπική (Ορθογναθική – Αισθητική) Χειρουργική καθώς και στην Χειρουργική των Σχιστιών, στο νοσοκομείο AZ Sint Jan, Brugge. Επίσης στην χειρουργική των Lasers (Laser Surgery with CO2 lasers in Oral & Maxillofacial Surgery) στη Mönchenglabach Bethesda Klinikum Γερμανίας.
Η διατριβή του με θέμα “Μόρια προσκόλλησης Ν-καντχερίνη και α- & β- κατενίνη, στους όγκους των σιαλογόνων αδένων, σε σχέση με την πρόγνωση, διήθηση και μετάστασή τους”, τιμήθηκε με υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Έχει αρκετές δημοσιεύσεις, καθώς και συνεχείς ανακοινώσεις σε συνέδρια. Συμμετέχει ως μέλος σε οργανωτικές επιτροπές αρκετών συνεδρίων και ημερίδων. Είναι μέλος της Ελληνικής καθώς και της Ευρωπαϊκής εταιρίας Κρανιοπροσωπικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Ερεύνης Καρκίνου.
Είναι υπεύθυνος του τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (Κεφαλής & Τραχήλου), της κλινκής Αγ. Λουκάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Επίσης είναι επιστημονικός συνεγάτης του εργαστηρίου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ως υπεύθυνος του τμήματος ΣΓΠΧης μαζί με τους συνεργάτες και την κλινκή Αγ. Λουκάς, μετά από εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια, από την 1-1-2016 αποτελεί πραγματικότητα η δημιουργία του 1ου κέντρου αντιμετώπισης παιδιών με σχιστίες στην Ελλάδα (1ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΙΣΤΙΩΝ), επίσημα αναγνωρισμένο από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό διαχείρισης σχιστιών. EN ISO 9001:2016
Created with